3CX - Puhelinkeskus

Tarjoamme yrityksille edullisia, monipuolisia, toimintavarmoja ja helppokäyttöisiä puhelinkeskuksia. Keskus voidaan totetuttaa pilvipalveluna, hostattuna tai perinteisenä asiakkaan toimitiloissa olevana.

3CX-keskukset ovat parhaimmilaan monipuolisemmissa ja vaativimmassa ympäristöissä.

3CX on avoimen alustan VoIP-puhelinjärjestelmä, joka toimii kaikkien standardin mukaisten IP-puhelimien kanssa. Puheluita voidaan soittaa ja vastaanottaa sekä selaimen että 3CX:n aplikaation kautta. Päätelaitteena voivat toimia myös mobiililaitteet. Järjestelmän voi valita joko pilvipalveluna tai fyysisenä laitteena. 3CX on edullinen, helppokäyttöinen ja varmatoiminen puhelinjärjestelmä.3CX:n avulla voit ottaa laajennuksen mukaasi minne ikinä menetkin. Androidille, iOS:lle, verkkoselaimille ja Windowsille tarkoitettujen sovellusten avulla pysyt taatusti ajan tasalla aina ja kaikkialla. Lisäksi asiakkaat voivat tavoittaa sinut välittömästi suoraan verkkosivustoltasi tai Facebook-sivultasi 3CX Live Chatin ja Facebook Messengerin integroinnin avulla. Voit myös lähettää ja vastaanottaa SMS-viestejä.

Valitsemalla 3CX:n puhelinjärjestelmän vältät jatkuvasti kohoavat kustannukset, kalliit päivitykset, hankalan hallinnoinin sekä tavanomaisten virtualisoitujen puhelinjärjestelmien rajoitukset.

3cx yhteistyökumppani kuva

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: