Puhelinjärjestelmän valinta yrityksellesi vaatii huolellista harkintaa. Haluat sen palvelevan yritystäsi hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Olipa kyseessä suuri yritys tai pieni yritys, puhelinjärjestelmäsi on oltava mukautuva. 3CX on avoimen alustan toimistopuhelinjärjestelmä, joka toimii lähtökohtaisesti Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmissä ja jossa on mahdollisuus siirtyä pilvipalveluun. Rakenna oma puhelinratkaisusi valitsemillasi IP-puhelimilla. Hanki täydellinen monikanavainen yrityspuhelinjärjestelmä samalla, kun poistat vanhentuneiden, patentoitujen järjestelmien aiheuttamat kustannukset ja hallintapäänvaivat.

Asiakkaat haluavat, että heidän puheluihinsa vastataan nopeasti. He odottavat sinun tietävän, keitä he ovat ja mitä sanottiin viime kerralla, kun he soittivat ilman, että heitä siirretään useita kertoja. Palkinto tehokkaan asiakaskokemuksen tarjoamisesta - enemmän myyntiä, tyytyväisiä asiakkaita ja parempia arvosteluja!

Valitsetpa paikallisen tai pilviratkaisun, voit helposti yhdistää paikan päällä olevat ja virtuaaliset asiakaspalvelutiimit. Lisää asiakastyytyväisyyttä paikallisen tuen ja aikavyöhykkeiden avulla ja hyödy maailmanlaajuisesta työvoimasta, joka on aina yhteydessä.

Toisin kuin useimmat houstatut PBX-ratkaisut, jotka jättävät sinulle suuren laskun sekä hallinnan ja joustavuuden menettämisen, teemme asiat eri tavalla. Houstatussa palvelussa me huolehdimme päivityksistä ja valvonnasta samalla kun käytät omaa viestintäjärjestelmääsi mahdollisimman joustavasti

Lue lisää klikkaamalla tästä