Teknologian muuttuessa myös viestintätapamme muuttuu, ja IP-puhelimet kehittyvät ja mukautuvat vastaamaan nykypäivän yritysten tarpeita. Kaikenkokoiset yritykset etsivät pitkäkestoista ja luotettavaa järjestelmää, joka sisältää kolmannen osapuolen integraatiot, analogisen ja VoIP:n hybridiratkaisut, Wi-Fi-äänen, -videon, virtuaaliset puhelinjärjestelmät ja paljon muuta.

Pitääkö IP-puhelimien integroitua muihin viestintäjärjestelmiin, kuten kulunvalvontaan, sisäpuhelimeen, turvakameroihin ja muihin? Viestintälaitteiden yhteistyö voi olla joidenkin ratkaisujen tärkein menestystekijä. Yhtenäinen viestintäratkaisu on tapa luoda teknologiainfrastruktuuri, joka tekee yrityksestäsi tehokkaamman, tuottavamman ja yhteistyökykyisemmän. Laitteesi ostaminen yhdeltä valmistajalta voi taata, että tietoliikennejärjestelmät toimivat saumattomasti yhdessä. Lisäksi valitsemalla tuotemerkin, joka tarjoaa mahdollisuuden hallita laitteita joko niiden graafisesta käyttöliittymästä, keskitetystä tai houstatusta IP-vaihteesta tai jopa pilvipalveluista ja hallintaympäristöstä, luodaan joustava ja skaalautuva järjestelmä.

Softphone-yhteensopivuus – Etätyön aikakaudella monet työntekijät tarvitsevat suoran alaliittymään työpuheluita varten. Sen sijaan, että yritys tarjoaa työntekijöille oman puhelimensa kotona, he saattavat etsiä softphone-yhteensopivuutta tai pilvipohjaista järjestelmää, jota voidaan käyttää henkilön kannettavalla tietokoneella, tietokoneella tai matkapuhelimella.

Tutustu puhelinkeskusvalikoimaamme:

3CX

Grandstream

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: