Laajakaistapuhelin on tullut vihdoinkin yksityisten henkilöiden ja pk-sektorin yritysten saataville. Nyt voit säästää puhelinkustannuksissasi huomattavasti.

Nettipuhelin tarjoaa sekä yksityisille että yrityksille nykyaikaisen vaihtoehdon lankapuheluille.

Nettipuhelimen käyttöönotto on todella yksinkertaista. Laita nettijohto kytkimestä kiinni puhelimeen, ja näin asennus on valmis. Sitten ei muuta kuin soittamaan edullisesti. Et tarvitse edes tietokonetta soittaaksesi Nettipuhelimella. Nettipuhelin toimii kuten mikä tahansa normaali puhelin, ainoastaan tarvitaan laajakaistayhteys.

Tarjoamme markkinoiden edullisimpia ulkomaanpuheluita, ilman paikallisverkko-, matkapuhelu- tai muuta vastaavaa "piilo"-maksua. Hinta on rehellisesti se, minkä näet hinnastosta.

Puhelut muiden Nettipuhelimien välillä ovat täysin maksuttomia. Riittää, kun vastapäässä on meidän puhelin ja voit soittaa maksutta ystävällesi vaikka Koreaan. Tämä on hyvä muistaa, jos sinulla on vaikka oma yritys, jolla on toimipiste kotimaassa taikka ulkomailla. Vaikka ystävälläsi ei olisi Nettipuhelinta, se ei haittaa sillä sekä kotimaan- että ulkomaan puheluhinnoittelu ovat kuluttajaystävälliset.

Nettipuhelin.fi tarjoaa edullisemman vaihtoehdon ilman piilotettuja kuluja. Vertaa hintojamme muiden operaattoreiden ulkomaanpuhelutaksoihin, niin huomaat, että ero voi olla monta kertaa kalliimpi Nettipuhelimen tarjoamiin hintoihin.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: