timely-manner.png

Eikö olisi hienoa, jos voisit hoitaa puhelusi, tarkistaa kollegoiden tilatiedot, vastata viesteihin ja videopuheluun, kaikki yhdestä keskeisestä paikasta? 3CX Web Client / Windows Desktop App -sovelluksella voit tehdä kaiken tämän ja paljon muuta. Helppokäyttöinen sovellus etätyöntekijöiden kotona tai tien päällä, helppo hallita, mikä vähentää huomattavasti järjestelmänvalvojien päänsärkyä. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita suoraan selaimesta ilman, että sinun tarvitsee avata soitto-sohjelmaa. Soita vaivattomasti numeroihin, jotka näkyvät verkkosivuilla ja CRM-järjestelmissä, kuten MS 365, Salesforce ja monet muut! Käyttäjät voivat kirjautua sisään mistä tahansa 3CX-tunnistetiedoillaan tai Google- tai MS 365 -tileillään ja soittaa ja vastaanottaa puheluita yhdellä napsautuksella. Lisäksi kehittyneet puhelinkeskuksen ominaisuudet, kuten jonot ja seinätaulu, tekevät saapuvien puhelujen hallinnasta helpon. Tee etätyöstä helppoa ja tuottavaa ja ole yhteydessä tiimiisi koko ajan.

ETÄTYÖSKENTELE KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISELLÄ WEB-KLIENTILLÄ

Korvaa pöytäpuhelimen, kirjadut vain verkkoselaimella. Toimii saunattomasti iOS- ja Android-sovellusten kanssa. Luo välittömiä videoneuvotteluja ilman sovelluksia. Helppo vastaajaviestien hallinta, napsauta toistaaksesi.

ÄLÄ ENÄÄ MISSAA PUHELUITA

Soita ja vastaanota puheluita poistumatta CRM:stä tai työsovelluksista. Vastaanota saapuvia puheluita koskevia iloituksia, vaikka verrkosovellus olisi suljettu. Tarkastele yhteistietoja ja tilaa avautuvasta selainlaajennusikkunasta. Kerro kollegoillesi saatavuudestasi tilatiedon avulla.

CLICK2CALL CRM:STÄ JA WEB-SIVUSTOILTA

crm-integration.png

Tunnistaa verkossa / CRM:ssä olevat numerot tel:- tai callto:-muotoiltuina. Sinun ei tarvitse vaihtaa sovellusten välillä tai poistua halutusta työtilasta. Napsauta vain yhteystietoa – ei manuaalista valintaa tai kopioimista/liittämistä. Säästä aikaa – automatisoi työläs useiden puhelujen soittaminen

HELPPO KÄYTTÄÄ, HELPPO YLLÄPITÄÄ

Plugin ilmainen – toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä suosituilla selaimilla. Palvelinpuolen integrointi CRM / Accounting-sovelluksiin. Suoraviivainen ja helppokäyttöinen – minimoi helpdesk-kyselyt. Hanki Windows Desktop App saadaksesi erinomaisen käyttökokemuksen.

LATAA TÄSTÄ VUODEKSI ILMAINEN 3CX PUHELINJÄRJESTELMÄ