whiteblock.PNG

Tervetuloa Viestinnän Uuteen Aikakauteen!

Meillä on ilo tarjota yrityksellesi kehittyneet IP- ja VoIP-puhelinratkaisut, jotka vastaavat tämän päivän teknologisiin tarpeisiin. Innovaatioillamme varmistamme, että viestintäjärjestelmäsi ovat ajan tasalla ja integroituvat saumattomasti muihin yrityksesi teknologiaratkaisuihin.

AAA-logo.gif

Miksi Valita Meidät?

  • Monipuoliset Ratkaisut: Tarjoamme kaiken, mitä nykyaikainen yritys tarvitsee, mukaan lukien kolmannen osapuolen integraatiot ja hybridiratkaisut, Wi-Fi-äänen ja -videon sekä virtuaaliset puhelinjärjestelmät.
  • Yhtenäinen Viestintä: Luomme teknologia-infrastruktuurin, joka tehostaa yrityksesi toimintaa ja tuottavuutta.
  • Etätyövalmius: Softphone-yhteensopivuutemme ansiosta työntekijäsi voivat yhdistää työpuhelut suoraan henkilökohtaisiin laitteisiinsa.

Helppo Käyttöönotto ja Kustannustehokkuus

Laajakaistapuhelinratkaisumme on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen ja edullinen vaihtoehto perinteisille lankapuheluille. Voit yksinkertaisesti liittää verkkokaapelin puhelimeen ja aloittaa puhelut ilman piilokustannuksia. Hinnat alkavat vain 3,0 snt/min, ja ulkomaanpuhelut ovat edullisempia kuin koskaan.

Vakavarainen ja Luotettava

Olemme vakavarainen kotimainen yritys, jonka luotettavuuden todistaa korkein luottoluokituksemme. Meidän kauttamme puhelut muihin Nettipuhelimiin ovat täysin maksuttomia, tarjoten merkittäviä säästöjä erityisesti yrityksille, joilla on toimipisteitä sekä kotimaassa että ulkomailla.

Ota Yhteyttä ja Viedään Yrityksesi Viestintä Seuraavalle Tasolle!

Tutustu lisää ratkaisuihimme ja ota ensimmäinen askel kohti tehokkaampaa ja tuottavampaa viestintää. Tervetuloa mukaan muuttamaan viestintää paremmaksi yhdessä!